Jdi na obsah Jdi na menu

Loděnice - Skalice 2:2 (1:0)

25. 10. 2021

Loděnice - Skalice 2:2 (1:0)

G: C.Bolohan, M.Adámek - J.Fiala (V.Šabata), V.Šabata (?)

Žluté karty: L.Venhuda, T.Marek

Červená karta: K.Šidlo

Sestava hostů - M.Milotinský - L.Venhuda, M.Křepela, K.Šidlo, Mar.Kölbl - L.Bartuněk, V.Šabata, J.Fiala,  Jan Jonák - M.Knap, M.Vyžrálek - T.Marek, J.Vacek

K poslednímu zápasu podzimu jsme zajížděli do Loděnic. Přestože jsme k zápasu opět nenastoupili v kompletním složení, vstoupili jsme do zápasu aktivněji. Převahu v poli jsme však nepřetavili v úvodní branku, naopak domácí udeřili v 17.minutě hned z první nebezpečné situace. Přímý kop domácích ještě odhlavičkoval z pokutového území Mar.Kölbl, ale odražený míč si našel domácí Bolohan, který skrytou skákavou střelou překonal našeho brankáře. Ačkoli jsme se v první půli dostali do několika slibně vyhlížejících útočných akcích, nedařilo se nám je dovést k ohrožení domácího brankáře. Výjimku tvořila přízemní střela M.Knapa z hranice šestnáctky, se kterou si domácí brankář dokázal nadvakrát poradit. Kolem třicáté minuty ohrozili domácí několikrát naší branku, ale M.Milotinský si dokázal poradit se dvěma zakončeními domácích z úhlu a střelu domácího útočníka z malého vápna do naší poloodkryté branky zastavilo břevno. Také my jsme byli blízko vstřelení branky, a to když se po centrovaném míči M.Vyžrálka uvolnil v pokutovém území M.Knap, jehož střelu z bezprostřední blízkosti zneškodnil domácí brankář. První půle tak skončila v poměru 1:0.

Hned v 50.minutě se nám podařilo srovnat stav zápasu. Po odpískaném faulu v blízkosti pokutového území se po nádherně zahraném signálu dostal za záda domácí obrany J.Fiala, který střelou z levé strany prostřelil domácího brankáře. V 60.minutě se díky našemu dobrému napadání dostal k míči V.Šabata, jehož střela z 25 metru doskákala s přispěním tyče až do domácí branky. Ihned po této brance jsme po špatné malé domů dali domácím šanci srovnat, ale vyběhnuvší M.Milotinský znemožnil domácímu hráči lepší zakončení a následný závar ukončil J.Fiala, který tak napravil své předchozí zaváhání. O chvilku později dostal přihrávku do vyložené pozice M.Knap, který však při zakončení podklouzl a minul domácí branku. S přibývajícími minutami nás začali domácí přehrávat. V 75.minutě běžel sám na našeho brankáře domácí útočník, který však zamířil nad branku. Blízko brance byli domácí i po průniku kapitána Roháčka a jeho zpětné přihrávce, po které jeden z domácích zakončil v ideální pozici nedůrazně pouze doprostřed naší branky. V 83.minutě vyloučil hlavní rozhodčí K.Šidla za hanlivé urážky, přičemž domácí početní výhodu využili v 86.minutě, kdy si na přímý kop naběhl domácí Adámek, který prostřelil našeho brankáře. Vyhrocený zápas tak nakonec skončil asi zaslouženou remízou 2:2. Po podzimu nám tedy patří 7.místo, což je třeba brát jako zklamání. Vzhledem k tomu, že na 3.místo ztrácíme pouze 4 body, budeme se na jaře snažit své postavení vylepšit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář