Jdi na obsah Jdi na menu

Petrovice - Skalice 2:0 (0:0)

4. 10. 2021

Petrovice - Skalice 2:0 (0:0)

G: Z.Fiala, P.Šedrla

Žluté karty: L.Bartuněk, R.Žitka

Sestava hostů - M.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - L.Bartuněk, L.Venhuda, J.Fiala, M.Knap - Z.Šarközi, M.Vyžrálek - od 20.minuty M.Milotinský

K zápasu proti vedoucím Petrovicím jsme odjeli v zdecimované sestavě. Z důvodu pozdního příjezdu našeho brankáře jsme k zápasu nastoupili bez jediného náhradníka, a to nám ještě vypomohl R.Gottlieb, který oblékl náš dres po roční pauze. V zápase jsme se proto soustředili na poctivou defenzívu, díky které si domácí i přes převahu v poli, nevypracovali větší množství vyložených brankových příležitostí. Jako první jsme ohrozili branku soupeře my, ale hlavička M.Vyžrálka po centru M.Knapa mířila pouze na domácího brankáře. Ze strany domácích zahrozil jako první Fiala, který však v dobré pozici netrefil centrovaný míč z pravé strany. Další střela domácích už mířila na naší branku, ale M.Milotinský tuto příležitost domácích zneškodnil. Zhruba ve 30.minutě jsme si vypracovali největší šanci v zápase, ale M.Knap zakončil svůj únik střelou nad branku. Těsně před koncem poločasu se do našeho pokutového území prodral domácí Fiala, kterého však vychytal náš brankář, který si poradil i s následnými dorážkami domácích. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako první půle. K prvnímu nebezpečnému zakončení ve druhé půli se dostal domácí Bohunský, který se uvolnil na hranici pokutového území a tvrdou ranou zamířil těsně vedle naší branky. O chvíli později se po přihrávce od L.Venhudy dostával do nadějného brejku M.Vyžrálek, který si však v souboji jeden na jednoho neporadil s posledním domácím obráncem. V 65.minutě se dostal na hranici šestnáctky k zakončení opět domácí Bohunský, jehož tvrdou ránu vyrazil M.Milotinský na rohový kop. Z následného rohového kopu uklidil míč hlavou do naší branky nikým neatakovaný Fiala. Na tuto inkasovanou branku jsme už neměli sílu odpovědět, naopak domácí před koncem zápasu přidali druhou branku, a to když centr z pravé strany našel hlavu Šedrly, který jej poslal do naší branky. V oslabené sestavě jsme sice utkání defenzivně zvládli, ale z důvodu absence řady ofenzivních hráčů nám chyběla větší kvalita směrem dopředu. Příští týden máme volno, v následném zápase nás na domácím hřišti čekají poslední Tavíkovice.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář