Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Miroslav C 2:2 (0:2)

27. 9. 2021

Skalice - Miroslav C 2:2 (0:2)

G: M.Vyžrálek (Mar.Kölbl), J.Fiala (M.Knap) - F.Novotný, M.Hořčica

Žluté karty: 

Sestava domácích - M.Milotinský - J.Fiala, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, K.Šidlo - M.Křepela, V.Šabata, R.Vondrák, Jan Jonák - M.Knap, M.Vyžrálek - L.Bartuněk, R.Žitka

V posvícenském zápase jsme se na našem hřišti střetli s týmem Miroslavi C, který v minulém zápase uštědřil první porážku dosud vedoucím Petrovicím. Vstup do zápasu se nám nevydařil a hosté si od prvních minut vypracovali jednoznačnou převahu v poli. S prvními dvěma střeleckými pokusy hostů si ještě M.Milotinský porazil, ale v 10.minutě dostal přihrávku na hranici šestnáctky hostující F.Novotný, který technickou střelou bez přípravy překonal našeho brankáře. V 17.minutě se nám nepodařilo dostat míč z našeho pokutového území a důrazný Hořčica přízemní střelou z hranice šestnáctky překonal našeho brankáře podruhé. Zhruba ve 25.minutě přišel na hřiště pozdě příchozí R.Žitka, díky čemuž se ze stopera přesunul do středu hřiště J.Fiala, a od této chvíle jsme srovnali hru. Jako první ohrozil vážněji branku hostů z přímého kopu M.Knap, ale hostující brankář P.Novotný dokázal vyrazit míč na rohový kop. K nebezpečnému zakončení se poté dostal i Mar.Kölbl, jehož šajtle zpoza vápna minula zhruba o metr vzdálenější tyč hostující branky. V úplně samém závěru poločasu se za záda naší obrany dostal hostující Urbánek, který následně prostřelil našeho brankáře, ale tato branka nebyla uznána z důvodu, a proto první půle skončila v poměru 0:2.

Po poločasové bouřce v naší kabině jsme dokázali oproti závěru první půle přidat ještě jeden rychlostní stupeň navíc. Nakopla nás hned situace ze 47.minuty, kdy nákop Mar.Kölbl neodhadl hostující Bystrý, díky čemuž se za hostující obranu dostal M.Vyžrálek, který s přispěním tyče dostal míč do hostující branky. V následujících minutách jsme začali vyhrávat většinu osobních soubojů a díky velmi dobrému pohybu jsme si vypracovali jasnou převahu v poli. Za naší aktivitu jsme byli odměněni v 56.minutě, kdy M.Knap přiťukl míč J,Fialovi, který z 20 metrů napálil skákající míč do pravého horního rohu hostující branky. Naše převaha pokračovala i nadále, blízko brance jsme byli zhruba v 72.minutě, kdy se po autovém vhazování J.Fialy a prodloužení V.Šabaty dostal na zadní tyči k hlavičce Jan Jonák, který však zamířil nad branku. O chvíli později hledal M.Knap v pokutovém území zpětnou přízemní nahrávkou nabíhajícího J.Fialy, který však poskakující míč netrefil čistě, a proto si hostující brankář poradil s tímto zakončením. V 82.minutě vyrazil hostující brankář střelu z přímého kopu pouze k R.Vondrákovi, jehož střelu ze 12 metrů však dokázal hostující P.Novotný vyrazit na rohový kop. Poslední příležitost ke vstřelení vítězné branky jsme měli v 86.minutě, kdy se po rohovém kopu M.Knapa dostal k hlavičce Jan Jonák, který však zamířil opět pouze nad branku. Hosté ve druhé půli naší branku prakticky neohrozili, s výjimkou nedůrazného zakončení F.Novotného stál za zmínku pouze pokus z přímého kopu z kopačky Urbánka ze závěru zápasu mířící doprostřed naší branky. V dalším zápase nás čekají v neděli dopoledne vedoucí Petrovice, proti kterým bude třeba navázat na bojovnost a aktivitu z druhé půle tohoto zápasu. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář