Jdi na obsah Jdi na menu

Bohutice - Skalice 1:3 (0:2)

30. 10. 2023

Bohutice - Skalice 1:3 (0:2)

G: L.Dlouhý - M.Vyžrálek (J.Fiala), L.Horák (bez asistence), M.Vyžrálek (V.Šabata)

Žluté karty: M.Vyžrálek, R.Gottlieb

Sestava hostů - M.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - T.Macko, L.Horák, J.Fiala, M.Knap - V.Šabata, M.Vyžrálek - R.Křepela, T.Marek, M.Venhuda, L.Venhuda, Mar.Hlávka

V posledním zápase podzimu jsme zajížděli do Bohutic. Přestože to minulý víkend vypadalo, že k zápasu odjedeme ve značně oslabené sestavě, nakonec jsme se v sobotu sešli v poměrně dobrém složení. Také domácí, kteří měli po zápase ukončenou, se k zápasu dostavili v silné sestavě, a proto se dal očekávat těžký zápas. Oproti minulému zápasu jsme do zápasu vstoupili lépe, a tak jsme si od prvních minut vypracovali mírnou převahu v poli. Do první velké šance zápasu se dostal M.Vyžrálek, který se dostal za záda domácí obrany, ale svůj únik zakončil křižnou střelou, která zamířila těsně vedle domácí branky. V 19.minutě se po přesné přihrávce J.Fialy dostal M.Vyžrálek do dalšího úniku, který tentokrát zakončil přesnou střelou. V první půli se nám dařilo eliminovat nebezpečnou dvojici útočníků domácích, a tak byli domácí nejblíže brance ve 25.minutě, kdy Dlouhý při akrobatickém pokusu o přehození našeho vyběhnutého brankáře zamířil zpoza vápna vedle naší branky. Ve 37.minutě se nám podařilo navýšit naše vedení. V.Šabata vybojoval díky dobrému presinku míč na půlicí čáře, vyměnil si jej s M.Vyžrálkem a po následném úniku a přihrávce před branku srazil jeden z bránících hráčů přihrávku V.Šabaty na vlastní branku, kde sice domácí brankář zastavil míč před brankovou čárou, ale důrazný L.Horák protlačil míč až do branky domácích. Do konce první půle se už nic dalšího nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Vstup do druhé půle nám nevyšel. Domácí nás od úvodních minut zatlačili a ve 47.minutě se po našem zaváhání dostal k míči na hranici šestnáctky Dlouhý, který zamířil přízemní ranou přesně ke vzdálenější tyči naší branky. V následujících minutách pokračovala převaha domácích, ale náš jednobrankový náskok se nám podařilo uhájit, neboť M.Křepela vyrazil střelu jednoho z domácích mířící pod břevno i skákavou střelu Dlouhého z pravé strany mířící k bližší tyči. V 54.minutě mohl naše vedení navýšit M.Vyžrálek, jehož křižná střela však těsně minula domácí branku. V 57.minutě jsme se už radovali z branky, a to když se po autovém vhazování R.Křepely uvolnil V.Šabata, který přihrál míč pod sebe na M.Vyžrálka, jenž šajtlí poslal míč přesně k pravé tyči. Krátce nato mohl přidat další branku V.Šabata, ale jeho povedenou ránu z hranice šestnáctky mířící pod břevno vyrazil domácí brankář na rohový kop. V následujících minutách se hrálo bez větších šancí na obou stranách. Až v posledních deseti minutách zvýšili domácí svou aktivitu, ale kontaktní branky se nedočkali, a to i díky hezkému zákroku M.Křepely, který vyrazil dalekonosnou přízemní ránu z voleje domácího obránce mířící k tyči. V posledním zápase jsme si tak připsali výhru v poměru 1:3. Po podzimní části, kterou jsme celou odehráli na venkovních hřištích, tedy vedeme tabulku s náskokem tří bodů na rezervu Olbramovic. Jménem celého týmu bych chtěl poděkovat fanouškům, kteří nás v průběhu podzimu doprovázeli na venkovních zápasech, povzbuzovali nás a dopomohli nám k zisku 26 bodů. Vzhledem k velké vyrovnanosti naší soutěže nás nepochybně čeká velmi dramatická jarní část, ve které se budeme snažit uhájit první místo tabulky.  

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář