Jdi na obsah Jdi na menu

Loděnice - Skalice 2:5 (0:3)

4. 9. 2023

Loděnice - Skalice 2:5 (0:3)

G: J.Kratochvíl, D.Lyczak PK - L.Horák (R.Žitka), M.Vyžrálek (M.Křepela), R.Křepela (bez asistence), M.Vyžrálek (R.Křepela), L.Horák (M.Hlávka)

Žluté karty: M.Venhuda, R.Žitka

Červená karta: K.Šidlo

Sestava hostů - M.Křepela - L.Venhuda, R.Žitka, K.Šidlo, Mar.Kölbl - T.Macko, L.Horák, J.Fiala, R.Gottlieb - R.Křepela, M.Vyžrálek - M.Hlávka, T.Marek, J.Jeřábek, M.Venhuda

V třetím kolem jsme se střetli s týmem Loděnic. Oproti minulému zápasu jsme k zápasu odjeli v hojnějším počtu, přestože jsme postrádali zdravotně indisponovaného V.Šabaty a M.Kratochvíla. V úvodu zápasu si vypracovali mírnou převahu domácí, ale k vážnější šanci jsme soupeře nepustili. My jsme se dostali k první brankové příležitosti v 15.minutě, kdy R.Žitka přesnou průnikovou přihrávkou našel nabíhajícího L.Horáka, který střelou k bližší tyči překonal domácího brankáře. O pět minut později přelétl výkop M.Křepely domácí obránce a unikající M.Vyžrálek následně přehodil vyběhnutého domácího brankáře a zvýšil na 2:0. Ve 25.minutě byli domácí blízko kontaktní branky, ale jeden z domácích překopl z malého vápna naší branku. V závěru poločasu se nám podařilo přidat třetí branku, a to když domácí odvrátili přímý kop od půlící čáry pouze k R.Křepelovi, který střelou zpoza vápna překonal brankáře domácích. Díky výborné efektivitě jsme šli do kabin s tříbrankovým náskokem. 

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a hned v 48.minutě jsme mohli přidat čtvrtou branku. R.Křepela se uvolnil na pravé straně a naservíroval míč L.Horákovi, ale střelu našeho hráče z malého vápna vykopl brankář domácích. V 51.minutě jsme se už radovali ze vstřelené branky, poté co R.Křepela unikl domácí obraně a přihrávkou před branku našel M.Vyžrálka, který poslal míč přesně do pravého horního rohu domácí branky. Krátce nato jsme mohli přidat další branku, ale J.Fiala těsně nedosáhl na centr M.Vyžrálka a následný pokus R.Křepely orazítkoval břevno domácí branky. Také domácí mohli vstřelit branku, ale jeden z domácích po nedorozumění naší obrany zamířil z úhlu mimo naší branku. Domácí se ve druhé půli soustředili zejména na útok, díky čemuž se nám otvíral prostor pro brejkové situace a po jednom z nich mohl vstřelit první branku v našem dresu M.Hlávka, který běžel z úhlu sám na domácího brankáře, kterého však nepřekonal. Pátou branku jsme nakonec přidali v 64.minutě, kdy M.Hlávka sklepl autové vhazování pod sebe na L.Horáka, jehož střela levou nohou zamířila přesně pod břevno domácí branky. Mírná komplikace v cestě za třemi body přišla v 74.minutě, kdy K.Šidlo po faulu v blízkosti našeho pokutového území uviděl červenou kartu a následný nepodařený přímý kop domácích zamířil po teči R.Žitky do protipohybu našeho brankáře. Domácí přidali ještě v 83.minutě druhou branku, kdy po faulu L.Venhudy v pokutovém území překonal našeho brankáře z pokutového kopu domácí Lyczak, ale více jsme domácím již nedovolili. Po výhře v poměru 2:5 si odvážíme ze hřiště soupeře další tři body do tabulky. V dalším zápase se v neděli dopoledne střetneme s rezervou Olbramovic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář