Jdi na obsah Jdi na menu

Moravský Krumlov C - Skalice 1:4 (1:2)

24. 10. 2023

Moravský Krumlov C - Skalice 1:4 (1:2)

G: M.Procházka - V.Šabata (bez asistence), J.Fiala (přímý kop), J.Fiala (rohový kop), Marek Hlávka (bez asistence)

Žlutá karta: 

Sestava hostů - M.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, K.Šidlo, R.Gottlieb - T.Marek, L.Horák, J.Fiala, M.Knap - V.Šabata, M.Vyžrálek - Mar.Kölbl, T.Macko, L.Venhuda, J.Jeřábek, M.Venhuda, Mar.Hlávka

V dalším zápase jsme se střetli s týmem Moravského Krumlova C. Ačkoli jsme do zápasu nevstoupili moc aktivně, mohli jsme se dostat do vedení, a to když se v pokutovém území dostal k míči V.Šabata, který místo střely volil přihrávku před branku, na kterou těsně nedosáhli naši nabíhající útoční hráči. Domácí branku ohrozil také M.Knap, jehož přímý kop těsně přelétl domácí branku. Do vedení se mohli dostat i domácí, ale šanci Rottera zneškodnil M.Křepela. První branky v zápase se diváci dočkali ve 20.minutě, kdy se za hranicí šestnáctky dostal k odraženému míči V.Šabata, který přízemní střelou k tyči překonal domácího brankáře. O chvíli později mohl stejný hráč přidat i druhou branku, ale po centru z levé strany zamířil V.Šabata z voleje pouze do středu domácí branky. S přibývajícími minutami byli domácí stále nebezpečnější, ale vyrovnávající branky se nedočkali, a to i proto, že jednu jejich šanci vychytal náš brankář. V 38.minutě se nám podařilo zvýšit náš náskok, poté co přímý kop J.Fialy z 22 metrů doskákal skrze rukavice domácího brankáře až za brankovou čáru. Na tuto branku odpověděli domácí hned za tři minuty, kdy se po obranné hlavičce Mar.Kölbl odrazil míč smolně od M.Kratochvíla k domácímu Procházkovi, který prostřelil našeho brankáře. Do konce poločasu nám mohl vrátit dvoubrankové vedení R.Žitka, kterému se však v prostoru zadní tyče nepodařilo procpat míč až do domácí branky. První půle tedy skončila našim vedením v poměru 1:2.

S výhodou větru jsme si ve druhém poločase vypracovali převahu v poli, ale brankově odskočit soupeři se nám dlouho nedařilo. Nejblíže brance byl po výkopu M.Křepely V.Šabata, který však svůj samostatný nájezd zakončil střelou do tyče. Třetí branky jsme se nakonec dočkali v 67.minutě, kdy J.Fiala zatočil rohový kop přímo na branku a domácí brankář si při snaze o vyboxování míče srazil míč do branky. Čtvrtou branku jsme přidali v 82.minutě, kdy domácí brankář sice vyrazil přímý kop L.Venhudy, ale následný vysoký míč po souboji s Markem Hlávkem neztlumil do svých rukavic, díky čemuž poslal Marek Hlávka hlavou míč do domácí branky. Pro tohoto hráče to byla první branka v našem dresu. Do konce zápasu se už skóre zápasu nezměnilo, neboť se nám nepodařilo využít několik nadějných brejků a domácí těsně před koncem zápasu nevyužili svou největší šanci ve druhé půli, kdy jejich útočník sám před našim brankářem zamířil vedle branky. Přestože byl vzhledem k průběhu zápasu výsledek zápasu pro domácí asi trochu nespravedlivý, připsali jsme si do tabulky tři body za vítězství v poměru 1:4. Díky této výhře jsme se po prohře rezervy Olbramovic v Petrovicích posunuli na první místo tabulky. Poslední zápas podzimu odehrajeme v sobotu ve 14 hodin na hřišti nebezpečných Bohutic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář