Jdi na obsah Jdi na menu

Olbramovice B - Skalice 1:1 (1:1)

16. 9. 2023

Olbramovice B - Skalice 1:1 (1:1)

G: J.Hříbek - L.Horák (bez asistence)

Žluté karty: M.Venhuda, L.Venhuda

Sestava hostů - M.Křepela - L.Venhuda, R.Žitka, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - T.Macko, L.Horák, J.Fiala, M.Venhuda - V.Šabata, M.Vyžrálek - M.Hlávka, J.Jeřábek, L.Bartuněk

V dalším zápase jsme se střetli s rezervou Olbramovic, která nás v posledním zápase minulé sezony porazila 2:1. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu jsme se mohli dostat do vedení, ale křižná střela M.Vyžrálka těsně minula domácí branku. O chvíli později byl blízko brance L.Horák, jehož oblouček zastavila až tyč domácí branky. Ve 12.minutě se do první velké šance dostali také domácí, když se po přihrávce z pravé strany dostal k zakončení Havlík, který z malého vápna zamířil těsně vedle tyče naší branky. S přibývajícími minutami naše aktivita postupně opadala, ale i přesto jsme se mohli dostat do vedení. Za záda domácí obrany se dostal M.Vyžrálek, kterému se však nepodařilo obejít vybíhajícího brankáře domácích. Ve 27.minutě si za záda Mar.Kölbla naběhl na přesný křižný pas domácí Hříbek, který si míč dokonale zpracoval a střelou podél vybíhajícího M.Křepely otevřel skóre zápasu. Blízko vyrovnávající brance byl L.Horák, kterému však nesedla hlavička z malého vápna po přesném centru J.Fialy. V 39.minutě se už L.Horák mohl radovat z branky, a to když po dobrém presinku využil nepřesné rozehrávky domácích a střelou k tyči překonal vyběhnutého brankáře domácích. V závěru poločasu jsme opět zvýšili svou aktivitu a mohli přidat druhou branku, ale V.Šabata po přesné přihrávce T.Macka těsně minul domácí branku a dalekonosnou ránu M.Vyžrálka od půlící čáry vytáhl domácí brankář na rohový kop. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Ve druhé půli se nám nepodařilo navázat na výkon z první půle, kdy se nám dařilo dostávat do nebezpečných příležitostí. Domácí byli po celou dobu druhého poločasu lepším týmem, ale většina jejich akcí končila před naším pokutovým územím. Se střelami domácích zpoza vápna si poradil spolehlivě chytající M.Křepela a zakončení po standardních situacích mířily nad naší branku. V posledních dvaceti minutách zápasu převaha domácích gradovala, ale do větších šancí jsme domácí nepustili. V úplně samém závěru zápasu jsme zahrozili i my, kdy průnik M.Vyžrálka zastavil jeden z obránců na hranici vápna a u následného odraženého míče byl o zlomek vteřiny rychleji domácí brankář než V.Šabata. K zápasu jsme sice odjížděli s cílem zvítězit, ale vzhledem k průběhu druhé půle musíme brát i bod za remízu. V dalším zápase nás čeká v neděli dopoledne další rezerva, tentokrát Horních Kounic.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář