Jdi na obsah Jdi na menu

Rakšice B - Skalice 3:4 (1:2)

31. 8. 2023

Rakšice B - Skalice 3:4 (1:2)

G: B.Horák, T.Halva PK, L.Hašek - L.Horák (J.Fiala), V.Šabata (L.Horák), L.Horák (bez asistence), J.Fiala (V.Šabata)

Žluté karty: J.Fiala, K.Šidlo, Mar.Kölbl

Sestava hostů - M.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, K.Šidlo, Mar.Kölbl - T.Macko, L.Horák, J.Fiala, J.Jeřábek - V.Šabata, M.Hlávka - Z.Šarközi

K dalšímu zápasu jsme zajížděli netradičně již v sobotu dopoledne. Oproti minulému zápasu jsme k zápasu odjeli značně oslabeni, a tak bylo zřejmé, že nás proti silnému protivníku bude čekat hodně těžká práce. Úvod zápasu nám však vyšel až nad očekávání dobře. Velmi dobře nám fungoval střed zálohy, který dobře kooperoval s V.Šabatem. Hned z první brankové příležitosti se nám podařilo v 6.minutě vstřelit úvodní branku zápasu. J.Fiala v blízkosti pokutového území domácích přihrál míč doleva na nekrytého L.Horáka, který překonal domácího brankáře. Ve 13.minutě jsme vedli již o dvě branky, a to když se po odvráceném rohovém kopu dostal k míči L.Horák, který přesnou přihrávkou vybídl k samostatnému nájezdu V.Šabaty, jenž střelou k tyči nedal šanci brankáři domácích, Po těchto brankách se domácí probrali a postupně začali zvyšovat svou aktivitu, ale jejich zakončení postrádaly větší přesnost. Ve 29.minutě našel přetažený centr domácích hlavu domácího Haška, který poslal míč před branku na nekrytého B.Horáka, jenž přízemní střelou k tyči překonal našeho brankáře. Domácí byli i nadále aktivnější, ale vyrovnávající branku se jim do konce první půle vsítit nepodařilo. Také my jsme se dostali k ohrožení domácí branky, ale střela V.Šabaty z úhlu minula domácí branku a v případě přímého kopu J.Fialy chyběly našim dobíhajícím hráčům jen centimetry, aby míč usměrnily do domácí branky. I přesto jsme byli s první půli nadmíru spokojeni.

Do druhé půli vstoupili domácí hodně aktivně a již po třech minutách dostali po faulu K.Šidla výhodu pokutového kopu, ale domácího Haška vychytal M.Křepela. Hned v 52.minutě přišel další pád v našem pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil přesnou střelou k pravé tyči domácí Halva. Domácí i nadále pokračovali v jednoznačné převaze, ale dlouho se jim nedařilo své šance proměnit a přetavit ve vedoucí branku. Domácí se nakonec dočkali v 74.minutě, kdy dostal přihrávku do pokutového území Hašek, který překonal našeho vyběhnuvšího brankáře. V této fázi zápasu jsme byli již značně unaveni a vzhledem k jednoznačnému průběhu druhé půle se zdálo, že domácí dojdou v pohodě pro tři body a přidají ještě další branky. Opak byl však pravdou. V 82.minutě vypadl domácímu brankáři z koše přímý kop J.Fialy od půlící čáry a odražený míč poslal hlavou od odkryté domácí branky L.Horák. Stejný hráč běžel o chvíli později sám na domácího brankáře, který jej však vychytal. Přestože tlak domácích pokračoval i nadále, v 89.minutě se na naší polovině dostal k míči V.Šabata, jenž přesným křižným pasem vybídl k brejku J.Fialy, který si navedl míč na střed a střelou z hranice šestnáctky překonal domácího brankáře. Po námi špatně řešeném autu v blízkosti domácí branky se domácí ještě mohli radovat z vyrovnání, ale Obrdlík při pokusu o přehození našeho brankáře rozezvonil břevno naší branky a následnou dorážku se nám podařilo zablokovat. V zápase se nám tak podařilo získat překvapivě všechny tři body, přestože pro domácí byl výsledek nespravedlivý vzhledem k počtu jejich šancí. My jsme si v zápase sáhli na dno sil a štěstí se nakonec přiklonilo na naší stranu. K dalšímu zápasu zajíždíme v neděli odpoledne do Loděnic.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář