Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Bohutice 6:0 (5:0)

3. 6. 2024

Skalice - Bohutice 6:0 (5:0)

G: M.Vyžrálek, V.Šabata, J.Fiala, M.Vyžrálek, M.Křepela, V.Šabata (L.Horák)

Žluté karty: 

Sestava domácích - L.Křepela - L.Venhuda, M.Kratochvíl, R.Žitka, R.Gottlieb, D.Křepela, L.Horák, J.Fiala, T.Marek, V.Šabata, M.Vyžrálek, T.Macko, M.Křepela, K.Šidlo, J.Sklenský, Z.Šarközi, M.Venhuda, A.Šustr

V dalším zápase jsme se na našem hřišti střetli s Bohuticemi. O výsledku zápasu rozhodla už první půle, ve které jsme si vypracovali pětibrankový náskok. K průběhu první půle se nemohu vyjádřit, neboť jsem jí neviděl, ale ze zápisu vyplývá, že dvě branky vsítil M.Vyžrálek a po jedné brance přidali V.Šabata, J.Fiala a M.Křepela. 

Začátek druhé půle byl vyrovnaný, kdy oba týmy se dostali k pár zakončením. Od 55.minuty přišla krátká průtrž mračen a od té chvíle jsme byli jednoznačně nebezpečnějším týmem. Do dobrých šancí se dostali M.Vyžrálek, J.Fiala a V.Šabata, ale ani jeden z našich hráčů nedokázal vstřelit šestou branku. Brankou neskončila ani hlavička M.Křepely, která doplachtila na břevno hostující branky, a hlavička L.Horáka, kterou hostující Halámek vytáhl na tyč. Hostující brankář zneškodnil i pokutový kop J.Sklenského po faulu na V.Šabaty. Když už to vypadalo, že se nám ve druhé půli nepodaří vstřelit žádnou branku, zamířil V.Šabata po přihrávce L.Horáka přesně ke vzdálenější tyči a přízemní ranou překonal hostujícího brankáře. V posledním zápase sezony přivítáme netradičně v sobotu v 17 hodin Petrovice.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář