Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Loděnice 5:2 (3:0)

9. 4. 2024

Skalice - Loděnice 5:2 (3:0)

G: V.Šabata (M.Vyžrálek), L.Horák (J.Fiala), A.Šustr (bez asistence), M.Vyžrálek (V.Šabata), J.Fiala (M.Vyžrálek)

Žluté karty: 

Sestava domácích - L.Křepela - L.Venhuda, M.Kratochvíl, K.Šidlo, R.Gottlieb - M.Křepela, L.Horák, J.Fiala, D.Křepela - V.Šabata, M.Vyžrálek - T.Macko, Mar.Kölbl, R.Žitka, M.Venhuda, A.Šustr, J.Jeřábek

V druhém jarním zápase jsme se na našem hřišti střetli s Loděnicemi. K zápasu jsme se opět sešli v hojném počtu, a proto bylo naším cílem navázat na vítězství z minulého týdne. Stejně jako v minulém zápase jsme si od úvodních minut vypracovali jednoznačnou převahu v poli. Hosté našemu tlaku odolávali do 18.minuty, kdy se v pokutovém území dostal k míči M.Vyžrálek, který obloučkem na zadní tyči našel V.Šabaty, jenž poslal placírkou míč do odkryté branky hostů. O šest minut později jsme náš náskok navýšili, a to když se po přesném centru J.Fialy z pravé strany prosadil hlavou L.Horák. Zhruba od 30.minuty se začali hosté postupně dostávat do zápasu, ale do větší brankové příležitosti jsme našeho soupeře do konce poločasu nepustili. Naopak nám se těsně před koncem poločasu podařilo přidat třetí branku. Ve 42.minutě přetlačil v souboji hostujícího obránce M.Vyžrálek, který poslal míč před branku na L.Horáka, jehož pokus byl zablokovaný, ale odražený míč napálil přízemní ranou do branky A.Šustr.

Vstup do druhé půle nám příliš nevyšel. Šanci hostujícího Kratochvíla, který se v pokutovém území zbavil několika bránících hráčů a střelou z levé strany těsně minul naší branku, se nám ještě podařilo přečkat, ale v 53.minutě se stejný hráč uvolnil na hranici šestnáctky a přízemní křižnou střelou překonal našeho brankáře. Po inkasované brance jsme si vypracovali několik brankových příležitostí a v 59.minutě se nám podařilo vstřelit čtvrtou branku. Přímý kop J.Fialy vrátil od koncové čáry před branku V.Šabata a M.Vyžrálkovi už nedělalo žádný problém dostat míč do hostující branky. Hostům se podařilo ještě jednou zápas mírně zdramatizovat, a to když se po rohovém kopu prosadil hlavou Neuwirth. I na tuto branku se nám podařilo poměrně záhy odpovědět. M.Vyžrálek přihrál míč před branku na nikým nekrytého J.Fialy, který měl spoustu času, aby si připravil míč na střelu a poslal jej přesně k tyči. Zápas tedy skončil našim vítězstvím 5:2, kdy o vítězi zápasu bylo prakticky rozhodnuto už do poločasu. V zápase jsme si vypracovali velké množství brankových příležitostí a rozdíl ve skóre mohl být ještě větší, kdyby se nám více dařilo v koncovce. V dalším zápase přivítáme na našem hřišti rezervu Olbramovic.  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář