Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Rybníky 7:1 (3:1)

14. 5. 2024

Skalice - Rybníky 7:1 (3:1)

G: M.Vyžrálek (J.Fiala), V.Šabata (M.Vyžrálek), M.Vyžrálek (J.Fiala), J.Fiala (M.Vyžrálek), L.Horák (M.Křepela), J.Fiala (bez asistence), M.Vyžrálek (J.Fiala)

Žluté karty: J.Fiala, L.Horák, M.Vyžrálek 

Sestava domácích - L.Křepela - L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Žitka - D.Křepela, L.Horák, J.Fiala, T.Marek - V.Šabata, M.Vyžrálek - T.Macko, R.Gottlieb, A.Šustr, M.Křepela, J.Jeřábek, M.Venhuda, Z.Šarközi

V dalším zápase jsme se na našem hřišti střetli s týmem Rybníků. Přestože hostům patřila až 10. příčka, přijeli k zápasu s 18 hráči. Také my jsme se jako již tradičně na jaře sešli k zápasu v hojném počtu, kdy mimo zápis zůstal lehce zdravotně indisponovaný K.Šidlo. Hostům se podařilo dostat do vedení již ve 2.minutě, když se se po dlouhém nákopu odrazil míč smolně k Sobotkovi, který přízemní střelou ze 12 metrů překonal našeho brankáře. Na inkasovanou branku se nám podařilo zareagovat ve 12.minutě, kdy J.Fiala unikl hostující obraně a naservíroval míč před prázdnou branku M.Vyžrálkovi, který z bezprostřední blízkosti poslal míč pod břevno hostující branky. Do vedení jsme se dostali ve 14.minutě, a to když nabíhající M.Vyžrálek utekl hostující obraně a přihrál míč před prázdnou branku V.Šabatovi. Třetí branku jsme přidali ve 20.minutě, poté co M.Vyžrálek zakončil přesně samostatný nájezd po přesné přihrávce J.Fialy. V následujících minutách jsme mohli přidat i další branky, ale D.Křepela při své šanci prováhal vhodný moment k zakončení, střelu M.Vyžrálka zastavila tyč hostující branky a vyloženou šanci D.Křepely vychytal hostující brankář. Také hosté mohli vstřelit do poločasu kontaktní branku, ale po dobře zahraném rohovém kopu nedokázal jeden z jejich hráčů zakončit v prostoru zadní tyče.

Začátek druhé půle nabídl vyrovnaný souboj bez větších brankových příležitostí na obou stranách. V 59.minutě jsme po útoku do otevřené obrany přidali čtvrtou branku. Hostující obrana nezachytila další z náběhů M.Vyžrálka, který přihrál míč pod sebe na z druhé vlny nabíhajícího J.Fialy a ten přízemní střelou prostřelil hostujícího brankáře. Pátou branku jsme přidali v 68.minutě, kdy se po dobrém presinku M.Křepely dostal k míči L.Horák, který z 25 metrů přehodil vyběhnutého brankáře hostů. Krátce po rozehrávce mohl přidat další branku J.Fiala, ale ten sám před brankářem zamířil hodně nepřesně. Stejný hráč si zpravil chuť v 71.minutě, kdy ukázal svou rychlost, obral o míč hostujícího Kostelána a po kličce hostujícímu brankáři zamířil do prázdné branky hostů. V samém závěru jsme ještě přidali sedmou branku, a to když potřetí zafungovala spolupráce mezi J.Fialem a M.Vyžrálkem. J.Fiala přihrál z křídla míč před branku, kde byl u míče dříve než hostující obránce M.Vyžrálek, který bodlem překonal brankáře hostů. Hosté byli ve druhé půli nejblíže brance zhruba v 75.minutě, ale přímý kop Nováka vyrazil L.Křepela na rohový kop. Po další jednoznačné výhře jsme si čtyři kola před koncem soutěže udrželi desetibodový náskok na druhé Petrovice. V dalším zápase nás v neděli dopoledne čekají na našem hřišti Lesonice, kterým patří 5.místo tabulky.      

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář