Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Tavíkovice 15:0 (5:0)

8. 5. 2024

Skalice - Tavíkovice 15:0 (5:0)

G: L.Horák (bez asistence), M.Kratochvíl (bez asistence), K.Šidlo (A.Šustr), M.Vyžrálek (J.Fiala), M.Venhuda (bez asistence), M.Křepela (bez asistence), M.Křepela (J.Fiala), T.Marek (M.Křepela), L.Horák (?), J.Fiala (M.Vyžrálek), M.Křepela (L.Horák), J.Fiala (?), Mar.Kölbl (J.Fiala), M.Vyžrálek (bez asistence), R.Žitka (M.Vyžrálek) 

Žlutá karta: 

Sestava domácích - L.Křepela - R.Žitka, M.Kratochvíl, K.Šidlo, R.Gottlieb - M.Křepela, L.Horák, J.Fiala, T.Marek - V.Šabata, M.Vyžrálek - A.Šustr, J.Jeřábek, M.Venhuda, L.Venhuda, Mar.Kölbl, D.Křepela

Po remíze s Branišovicemi jsme se v dalším zápase střetli s Tavíkovicemi, které uzavírají tabulku naší soutěže. Soupeř přijel k zápasu pouze v deseti hráčích a podle toho také vypadal průběh zápasu. Do zápasu jsme vstoupili hodně v poklidném tempu, a tak se i přes naší jednoznačnou převahu čekalo na první branku až do 16.minuty, kdy M.Vyžrálek našel před brankou L.Horáka, který nadvakrát překonal hostujícího brankáře. O čtyři minuty později jsme přidali druhou branku, kdy střela M.Kratochvíla z hranice šestnáctky zapadla s přispěním teče bránícího hráče pod břevno hostující branky. Ve 26.minutě se po přihrávce A.Šustra dostal na stejném místě jako M.Kratochvíl k míči K.Šidlo, který zakroutil míč přesně k tyči hostující branky. Ve 31.minutě byl rozdíl už čtyřbrankový, a to když J.Fiala poslal míč za hostující obranu a nabíhající M.Vyžrálek zamířil přesně do branky. Po čtvrté inkasované brance se zapojil do hry jedenáctý hráč hostů, ale i nadále se hrálo téměř výhradně na obranné polovině hostů. V samém závěru první půle se po rohovém kopu dostal před brankou k odraženému míč M.Venhuda, který levačkou prostřelil hostující obranu i brankáře. Přestože náš výkon v první půli nebyl příliš ke koukání, šlo se do kabin za jednoznačného stavu 5:0, přičemž hosty ještě několikrát podržel jejich brankář. 

Do druhé půle nastoupili hosté pouze v devíti hráčích a hned v úvodu přišla z naší strany gólová smršť. V 46.minutě neudržel hostující brankář v rukavicích rohový kop J.Fialy a M.Křepelovi již nedělalo žádný problém zamířit hlavou do odkryté branky hostů. O minutu později po dalším rohovém kopu J.Fialy přidal M.Křepela hlavou svou druhou branku v zápase. Osmou branku jsme přidali v 52.minutě. M.Křepela přiťukl míč v pokutovém území na T.Marka, který si míč zasekl a levačkou poslal k pravé tyči. O minutu později se v pokutovém území dostal k míči L.Horák a hostující brankář tahal míč ze své branky podeváté. V 56. minutě naservíroval M.Vyžrálek míč před branku na J.Fialy, na jehož střelu si hostující brankář sice sáhl, ale míč i přesto doskákal za brankovou čáru. O minutu později posadil L.Horák centr na hlavu M.Křepely, který přidal svou třetí branku v zápase. Brankově úrodnou úvodní čtvrthodinu druhé půle uzavřel v 58.minutě střelou z pokutového území J.Fiala. Na další branku se poté čekalo do 74.minuty, kdy J.Fiala přihrál míč do pokutového území Mar.Kölblovi a ten z otočky poslal míč tvrdou ranou do pravého horního rohu hostující branky. V 79.minutě se své druhé branky v zápase dočkal M.Vyžrálek, jehož první pokus z úhlu brankář hostů ještě vyrazil, ale na dorážku téhož hráče už byl krátký. Skóre zápasu uzavřel v 85.minutě R.Žitka, kterého před prázdnou brankou našel M.Vyžrálek. Zápas tedy skončil našim vítězstvím v poměru 15:0, kdy hosty od ještě většího přídělu uchránil jejich brankář. Po této výhře se náš náskok v tabulce navýšil opět na deset bodů. V dalším domácím zápase přivítáme v neděli dopoledne na našem hřišti tým Rybníků, který se na jaře výsledkově zvedá. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář