Jdi na obsah Jdi na menu

Tavíkovice - Skalice 0:9 (0:5)

3. 10. 2023

Tavíkovice - Skalice 0:9 (0:5)

G: M.Venhuda (bez asistence), L.Horák (bez asistence), M.Vyžrálek (bez asistence), J.Fiala (bez asistence), M.Knap (J.Fiala), M.Vyžrálek (R.Žitka), M.Vyžrálek (bez asistence), V.Šabata (M.Vyžrálek), V.Šabata (M.Vyžrálek) 

Žlutá karta: 

Sestava hostů - M.Křepela - L.Venhuda, M.Venhuda, R.Žitka, K.Šidlo - V.Šabata, L.Horák, J.Fiala, T.Marek - M.Knap, M.Vyžrálek - A.Šustr, L.Bartuněk, Mar.Kölbl, R.Gottlieb

Po nepovedeném zápase v Branišovicích jsme k dalšímu zápasu zajížděli na škváru do Tavíkovic. O průběhu zápasu rozhodla úvodní jedenáctiminutovka, během které jsme si vypracovali čtyřbrankové vedení. Do vedení jsme se dostali ve 2.minutě, kdy M.Venhuda napálil z dvaadvaceti metrů skákající míč  tvrdou ranou přesně do domácí branky. Druhou branku jsme přidali v 7.minutě, kdy V.Šabata posunul míč v pokutovém území na M.Knapa, jehož přízemní ránu domácí brankář s přispěním brankové konstrukce ještě zneškodnil, ale odražený míč poslal do domácí branky L.Horák. O dvě minuty později jsme přidali třetí branku, a to když přihrávku J.Fialy na nabíhajícího M.Vyžrálka domácí Hůrek a M.Krejčí pouze zbrzdili a náš útočník svůj nájezd zakončil střelou kolem domácího Bašty. V 11.minutě sice zastavila domácí obrana ve spojení s brankářem přihrávku z pravé strany mířící před branku, ale následný volný míč uklidil do prázdné branky J.Fiala. Domácí byli nejblíže brance zhruba ve 20.minutě, když přízemní střela Z.Krejčího zpoza vápna orazítkovala tyč naší branky. Z naší strany mohl přidat další branku M.Vyžrálek, který nevyužil svého úniku, a L.Bartuněk, jenž poslal míč pouze do vyběhnutého domácího brankáře. Páté branky jsme se dočkali v 34.minutě, kdy si centr J.Fialy mířící na penaltu našel M.Knap, jehož dělovka skončila s přispěním břevna za zády domácího brankáře. Další branku jsme už do konce poločasu nepřidali, a tak jsme šli do kabin s pětibrankovým vedením.

V úvodu druhé půle jsme provedli změny v sestavě, což se projevilo i na naší hře. Domácí se díky tomu dostali do hry a dostali se i k ohrožení našeho brankáře, ale M.Křepela střelu domácího Z.Krejčího z pravé strany vykopl nohou. Také my jsme mohli přidat další branku, ale M.Knap po přihrávce M.Vyžrálka minul prázdnou branku domácích. V průběhu druhé půle jsme se dostali do spousty brankových příležitostí, ale k zakončení jsme místy přistupovali až příliš lehkovážně, a tak se ani A.Šustrovi nepodařilo zamířit do prázdné branky domácích. Šestou branku jsme přidali v 61.minutě, kdy R.Žitka posunul míč hlavou na M.Vyžrálka, který skákající míč napálil přesně ke vzdálenější tyči domácí branky. Stejný hráč obral v 71.minutě o míč při pokusu o kličku domácího M.Krejčího a střelou za háčky přidal sedmou branku zápasu. V posledních deseti minutách naservíroval M.Vyžrálek dvakrát míč před prázdnou branku na nekrytého V.Šabaty, který přidal osmou a devátou branku. Díky vydařenému úvodu zápasu, kdy hned první čtyři naše zakončení skončily v domácí brance, jsme si v poklidném tempu došli k pohodovému vítezství v poměru 0:9. V dalším zápase nás čeká v neděli odpoledne tým Rybníků. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář