Jdi na obsah Jdi na menu

Jamolice - Skalice 1:1 (1:0)

22. 8. 2024

Jamolice - Skalice 1:1 (1:0)

G: L.Brázda - J.Fiala (?)

Žluté karty: M.Kratochvíl, Jan Jonák

Sestava hostů - M.Tesař – L.Venhuda, R.Žitka,  K.Šidlo, R.Gottlieb – T.Macko, L.Horák, J.Fiala, M.Kratochvíl – V.Šabata, M.Vyžrálek – Mar.Kölbl, Jan Jonák, M.Venhuda, J.Jeřábek, 

K druhému zápasu jsme zajížděli netradičně v sobotu dopoledne, a to z důvodu hodů v Jamolicích. V zápase jsme nemohli využít ani jednoho z našich brankářů, a tak jsme využili výpomoci M.Tesaře. V našem dresu se objevil i Jan Jonák, který se rozhodl obnovit svou kariéru. Stejně jako v minulém zápase jsme do zápasu vstoupili vlažně, čehož domácí využili již ve 2.minutě, kdy se po autovém vhazování prosadil Brázda. Úvod zápasu patřil domácím, kteří ještě jednou rozvlnili síť za našim brankářem, ale tato branka nebyla uznána, neboť krátce před střelou jednoho z domácích hlavní rozhodčí přerušil hru, protože v pokutovém území zůstal ležet otřesený R.Gottlieb. Od zhruba 15.minuty jsme se zlepšili a až do konce zápasu jsme soupeře přehrávali. V první půli ohrožoval domácí branku zejména M.Vyžrálek, který se dostal do třech brankových příležitostí. Při první šanci vykopl hostující brankář Křišťál střelu našeho útočníka z levé strany mířící k bližší tyči. Do druhé šance se dostal po zaváhání hostujícího brankáře, který otálel s rozehrávkou a následně nastřelil napadajícího V.Šabaty, od kterého se míč odrazil k M.Vyžrálkovi a ten z dvaceti metrů zamířil z první těsně nad branku domácích. Při třetí možnosti se M.Vyžrálek dostal k míči v pokutovém území, ale následně zamířil vysoko nad branku. První půle tedy skončila v poměru 1:0.

Ve druhé půli se hostujícím útočníkům nedařilo udržet míč na útočné polovině, a tak se hrálo převážně na obranné polovině domácích. Dostávali jsme se i do střeleckých příležitost, ale ty se nám nedařilo přetavit v branku. Také domácí mohli přidat druhou branku, ale jeden z jejich hráčů po centru z levé strany zamířil hlavou těsně nad naší branku a přímý kop Brázdy vyrazil M.Tesař na rohový kop. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 67.minutě, kdy se po akci na levé straně dostal míč do pokutového území až k J.Fialovi, který byl sám před hostujícím brankářem a placírkou s přispěním tyče poslal míč do domácí branky. Po této brance jsme si vypracovali několik nadějných akcí, které však neskončily brankou. Blízko brance byl po přímém kopu J.Jonáka také L.Horák, který však v prostoru zadní tyče minul domácí branku. V poslední desetiminutovce se dostali k ohrožení naší branky i domácí, ale přímý kop z levé strany, který nikdo netečoval a doletěl až ke vzdálenější tyči, dokázal M.Tesař vyrazit na rohový kop. V 86.minutě nařídil hlavní rozhodčí přísný pokutový kop, poté co jeden z domácích útočících hráčů upadl při vzdušném souboji, ale domácí Brázda nevyužil výhody pokutového kopu, neboť náš brankář vyrazil střelu mířící k levé tyči. Jelikož v samém závěru vyrazil hostující brankář střelu V.Šabaty z hranice šestnáctky, skončil zápas remízou v poměru 1:1. Vzhledem k tomu, že jsme těsně před koncem zápasu čelili pokutovému kopu, musíme být rádi za bod, i když soupeř byl k poražení. V dalším zápase přivítáme na našem hřišti tým Lesonic, který stejně jako my postoupil do vyšší soutěže. Oproti jarnímu zápasu s tímto soupeřem, kdy jsme po vysoké výhře mohli s předstihem slavit prvenství v soutěži, nás bude tentokrát čekat daleko těžší zápas, neboť Lesonice přes letní přestávku značně posílili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář