Jdi na obsah Jdi na menu

Litobratřice - Skalice 4:1 (4:0)

2. 10. 2024

Litobratřice - Skalice 4:1 (4:0)

G: M.Kareba 2, D.Kadlečík 2 (1 z PK) - V.Šabata (bez asistence)

Žluté karty: R.Žitka, V.Šabata

Sestava hostů - L.Křepela – L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Žitka – D.Křepela, J.Fiala, V.Šabata, R.Gottlieb – M.Venhuda, M.Křepela – K.Šidlo, Jan Jonák, Jak.Sklenský

K dalšímu zápasu jsme odjížděli ve značně okleštěné sestavě, a to navíc museli dorostenci odjet do Litobratřic rovnou ze svého zápasu. Domácí, kterým příliš nevyšel začátek soutěže, vstoupili do zápasu aktivněji a hned v 6.minutě se ujali vedení. Kadlečík našel pěknou uličkou rozběhnutého Kareby, který si míč ještě zasekl a střelou kolem brankáře vstřelil první branku zápasu. Ve 14.minutě využili domácí brejkové situace, při které utekl naší obraně Kareba, jehož přízemní střela skončila s přispěním mírné teče křižujícího L.Venhudy až v naší brance. V 18.minutě byl už rozdíl tříbrankový, a to když po zákroku D.Křepely byl nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil domácí Kadlečík. Poté mohli přidat domácí i další branky, ale pár střel z dobrých pozic minulo naší branku a některá zakončení domácích zneškodnil L.Křepela. Čtvrté branky se domácí dočkali ve 37.minutě, kdy se po přihrávce z pravé strany dostal za záda naší obrany Kadlečík, jenž rozvlnil síť za naším brankářem. My jsme v první půli byli nejblíže vstřelení branky po dalekonosné ráně V.Šabaty, která orazítkovala břevno domácí branky. Nadějně ještě vypadal útok, při kterém na dvojici bránících hráčů běžel J.Fiala a M.Venhuda, ale domácí obraně se podařilo zablokovat ránu J.Fialy, který vzal zakončení na sebe. První půle tedy skončila vítězstvím domácích v poměru 4:0.

Ve druhé půli jsme se soustředili zejména na obranu, abychom ze zápasu neodjížděli s ještě větším přídělem. Hned v úvodu běžel po našem rohovém kopu a rychlém brejku sám na našeho brankáře domácí Kadlečík, který při pokusu o přehození našeho brankáře trefil břevno naší branky. Krátce poté rozezvonil střelou z pravé strany tyč naší branky jeden z domácích. V dalších minutách už se nám celkem dařilo eliminovat útočné akce domácích a naopak v 63.minutě se nám podařilo vstřelit branku. Po odvrácené standardní situaci se k míči dostal L.Venhuda, jehož zablokovaná střela skončila u nekrytého V.Šabaty, který placírkou překonal brankáře domácích. Další branka už do konce zápasu nebyla k vidění, a tak zápas skončil vítězstvím domácích 4:1. Další zápas odehrajeme opět na venkovním hřišti, a to v neděli odpoledne ve Vedrovicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář