Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Troskotovice 3:3 (1:1)

16. 8. 2024

Skalice - Troskotovice 3:3 (1:1)

G: L.Horák (bez asistence), M.Vyžrálek (J.Fiala), V.Šabata (bez asistence) - vlastní L.Venhuda, J.Ondrůšek, R.Ševčík

Žluté karty: L.Venhuda, L.Křepela

Sestava domácích - L.Křepela – L.Venhuda, M.Venhuda, Mar.Kölbl, R.Gottlieb – T.Macko, L.Horák, J.Fiala, R.Křepela – V.Šabata, M.Vyžrálek – K.Šidlo, M.Křepela, J.Jeřábek, R.Žitka 

Po krátké letní pauze, během které jsme sehráli přátelské utkání ve Višňovém (prohra proti B týmu v poměru 3:6 - branky V.Šabata 2, M.Vyžrálek), jsme v prvním mistrovském zápase nové sezony přivítali na našem hřišti tým Troskotovic, které obhajují 7.místo tabulky. Od prvních minut bylo vidět, že nás po postupu do vyšší soutěže budou čekat mnohem kvalitnější soupeři. Hosté byli od prvních minut aktivnější a v 5.minutě se dostali do vedení. Po autovém vhazování prodloužil míč hlavou smolně do vlastní branky L.Venhuda. Hosté mohli přidat i další branky, ale Moravec sám před našim brankářem zamířil vedle naší branky, střela Ondrůška z přímého kopu těsně přelétla šibenici naší branky a další možnosti hostů zneškodnil L.Křepela. S přibývajícími minutami jsme se začali osmělovat směrem dopředu a ve 30.minutě jsme se dočkali vyrovnání, když přímý kop J.Fialy vyrazil hostující brankář před sebe a dobíhající L.Horák uklidil míč do hostující branky. V první půli jsme mohli přidat i další branky, ale úniky V.Šabaty a M.Vyžrálka zakončené střelou k bližší tyči vyrazil na rohový kop hostující Jančí. Blízko brance byl i R.Křepela, jehož oblouček zpoza vápna doplachtil až na břevno hostující branky a hostující brankář následně nedovolil dorážku dobíhajícímu R.Žitkovi. První půle tak skončila nerozhodně.

Druhá půle nenabídla příliš brankových příležitostí. Hosté hrozili zejména individuálními akcemi jejich ofenzivních hráčů, které jsme často zastavovali až za cenu faulu v blízkosti našeho pokutového území. Po jednom takovém faulu se v 65.minutě postavil k přímému kopu hostující Ondrůšek, který poslal míč přes zeď přesně k pravé tyči. V 74.minutě se po další individuální akci dostal k zakončení z hranice šestnáctky Ševčík, který levačkou zamířil přesně do levé šibenice naší branky. V této chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře, ale hned po rozehrávce se nám podařilo vstřelit kontaktní branku. J.Fiala přihrál míč z levého křídla pod sebe do pokutového území na M.Vyžrálka, jenž z první zamířil placírkou ke vzdálenější tyči hostující branky. Poté mohl přidat po přímém kopu J.Fialy naší třetí branku R.Žitka, který však v ideální pozici zamířil doprostřed branky a hostující brankář tak dokázal míč vyrazit. Vyrovnávající branky jsme se nakonec dočkali v 80.minutě, kdy se po obléhání hostující branky dostal míč až do prostoru zadní tyče, kde jej těsně před brankovou čárou poslal pod břevno V.Šabata. Do konce zápasu si ještě oba týmy vypracovaly pár nadějných akcí, ale žádná již neskončila brankou. Zápas tak skončil remízou v poměru 3:3. Jelikož jsme ještě patnáct minut před koncem prohrávali o dvě branky, musíme být s remízou spokojeni. Další zápas sehrajeme netradičně již v sobotu dopoledne na hřišti Jamolic, které v prvním zápase prohráli 3:0 na hřišti Litobratřic. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář