Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Hostěradice B 6:3 (3:2)

9. 6. 2013

 Skalice - Hostěradice B 6:3 (3:2)

G: Mich.Kölbl (odr.míč), K.Tapšík (M.Věchet), M.Vyžrálek (R.Sysel), Mich.Kölbl (M.Věchet), M.Kratochvíl (Mich.Kölbl), M.Věchet (tr.kop).

Žluté karty - K.Tapšík, M.Vyžrálek

Sestava -  L.Klim - R.Sysel, K.Tapšík, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - M.Kratochvíl (83. M.Bílý ml.), L.Bartuněk, M.Věchet, J.Neuman (46.L Venhuda) - Mich.Kölbl (84.Z.Sarkozi), M.Vyžrálek.

 

V dalším domácím zápase jsme chtěli odčinit minulý debakl v Jamolicích, i když nás čekalo derby s Hostěradicemi, které jsou v tabulce před námi, ale na podzim se nám podařilo je porazit. První půle byla na šance vyrovnaná hosté sice asi drželi míč více na svých kopačkách, my jsme však hrozili nebezpečnými nákopy za hostující obranu na útočníka Vyžrálka. První šanci měli hosté, kterým se podařilo trefit břevno naší branky. O pár minut později se však po rohovém kopu už ujali vedení. Důležité bylo, že se nám podařilo vyrovnat hned z následné naší akce, kdy Vyžrálek ve svém úniku trefil tyč, tento míč však uklidil do branky Kölbl. Náš druhý gol padl po rohovém kopu Věcheta, kdy si na míč naskočil Tapšík a překonal hostujícího brankáře. Náš třetí gol vstřelil Vyžrálek po odkopu Sysla od branky, který přeletel hostující obranu a skákající míč zhruba z 20 metrů trefil Vyžrálek, tak jako v letošní sezoně už několikrát, přesně pod břevno. Hosté korigovali výsledek neméně zdařilou dalekonosnou střelou pod břevno z koapčky Stańka. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro nás.

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako první, nám velmi pomohl čtvrtý šťastný gol, kdy nákop Věcheta do vápna akrobaticky tečoval Kölbl do prázdně branky, protože hostující brankář si pro tento míč šel z branky. Náš pátý gol vstřelil Kratochvíl, kterému přihrál do křídla Kölbl a Kratochvíl střelou k bližší tyči překonal brankáře popáté. Pro Kratochvíla to byl první gol v mistrovském zápase. V 78. minutě přišlo opět korigování stavu z kopačky Staňka, který překonal našeho brankáře střelou z přímého kopu. Poslední slovo jsme však měli opět my, kdy Věchet tvrdou střelou z přímého kopu rozvlnil síť pošesté. Z dalších šancí stojí nejvíce za zmínku, samostatný únik Vyžrálka, který chtěl vyběhnutého hostujícího brankáře přelobovat, míč však skončil na břevně a hostující pokus z přímého kopu, který skončil na tyči naší branky. Nakonec jsme tedy v tomto zápase zvítězili a hráčům patří pochvala za dobrý bojovný výkon, ve kterém šla vidět velká snaha uspět v tomto prestižním zápase.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář