Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Miroslav C 4:4 (1:3)

26. 5. 2013

  Skalice - Miroslav C 4:4 (1:3)

G: M.Věchet (tr.kop), M.Vyžrálek (?), K.Tapšík (M.Věchet), M.Vyžrálek (L.Klim).

Žluté karty - R.Sysel

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - R.Žitka (46. V.Křepela, 75.J.Neuman), L.Bartuněk, M.Věchet, M.Kratochvíl -M.Hlávka, M.Vyžrálek.

 

V dalším domácím zápase nás čekala Miroslav C, tým se kterým máme v posledních zápasech špatnou bilanci a chtěli jsme jí v domácím prostředí napravit. Do první velké šance se dostal hned v 1.minutě Věchet, který prošel až do vápna, ale jeho střelu z úhlu hostující brankář vyrazil. Po této šanci však na hřišti kralovalo hostující mužstvo, které si vypracovalo řadu šancí a mohli jsme děkovat brankáři a hostujícím útočníkům, že jsme inkasovali pouze tři branky. První branku vstřelili hosté po křídelní akci, kdy se míč dostal do vápna k pravému záložníkovi, který přízemní střelou nedal šanci našemu brankářovi. Druhý gol vstřelil stejný hráč po standartní situaci, kdy nikým neatakován hlavičkoval přesně k tyči. Třetí gol vstřelili po akci z levé strany, kdy hostující útočník zamířil opět přesně k tyči a v tuto chvíli to s námi vypadalo velmi špatně. Po třetí brance došlo k výměně pozicí mezi stoperem Tapšíkem a  předstoperem Syslem. My jsme si také vypracovali šance, ale Věchet ve dvou situacích netrefil branku. Chvíli před koncem nás však povzbudila standartní situace, kdy Věchet tvrdou střelou překonal brankáře.

V kabinách i za tohoto nepříznivého skore jsme neztráceli naději na obrat, který se nám nakonec také podařil. V úvodních minutách jsme si vypracovali tlak a šance, ale hostující brankář střely Hlávky s velkým štěstím chytil. Korigující gol jsme zaznamenali po situaci, kdy jeden z našich hráčů prodloužil míč hlavičkou za sebe na Vyžrálka, kterému míč pěkně skákal a jeho přesná střela za hranicí šestnáctky skončila pod břevnem a překonala brankáře. O chvilku později už bylo srovnáno, kdy Věchetův přízemní roh uklidil ve skluzu do branky Tapšík. Za pár minutek už byl stav otočen, kdy dlouhý výkop našeho brankáře přeletěl hostující obránce a Vyžrálek  přízemní střelou otočil stav. To vše se odehrálo během úvodních 15 minut druhé půlky. Největší šanci na gol na 5:3 měl Hlávka, kdy ho přesně našel centrem Vyžrálek, ale jeho hlavička do poloodkryté branky skončila těsně nad břevnem. I hosté si vypracovali šance v druhé půlce, hostující střelec dvou branek však z malého vápna překopl branku a dobrou střelu z přímého kopu vyrazil Klim. Hosté srovnali po brejkové situaci, kdy jejich útočník utekl naší obraně a střelou levačkou na zadní tyč nedal šanci brankáři. Kaňkou na zápase bylo zranění Křepely, který kvůli potížím s tříslem nenastoupil od začátku a v zápase si zranění bohužel zhoršil. Remíza vzhledem k první půli cenná, ale mrzí, že se nám nepodařilo vedení už udržet.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář