Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Petrovice 1:2 (0:0)

14. 6. 2024

Skalice - Petrovice 1:2 (0:0)

G: V.Šabata - D.Řehák, R.Valenda

Žluté karty: L.Horák, R.Žitka

Sestava domácích - L.Křepela – R.Žitka, M.Venhuda, Mar.Kölbl, R.Gottlieb – R.Křepela, L.Horák, J.Fiala, D.Křepela – V.Šabata, M.Vyžrálek – K.Šidlo, M.Křepela, T.Marek, J.Jeřábek, J.Sklenský, A.Šustr

V posledním zápase jsme se v sobotu odpoledne střetli s Petrovicemi. V zápase se nám od úvodních minut příliš nedařilo, ale i přesto jsme byli v první půli nebezpečnějším týmem. Na začátku první půle se několikrát dostal za záda hostující obrany M.Vyžrálek, kterému se však nepodařilo překonat zaskakujícího brankáře hostů. S přibývajícími minutami nás brzdilo stále více nepřesností, čímž jsme ulehčili práci hostující obraně. Do největší šance jsme se dostali zhruba v 35.minutě, kdy po přihrávce L.Horáka běžel sám na hostujícího brankáře M.Vyžrálek, který se namísto střely snažil přihrát míč před odkrytou branku na J.Jeřábka, ale dobíhající hostující obránce dokázal odvrátit míč před našim hráčem. Také hosté byli blízko vedoucí brance, ale po centru z pravé strany jeden z jejich hráčů, kterého jsme nechali zcela nekrytého na malém vápně, zamířil hlavou těsně vedle naší branky. Jelikož brankou neskončila ani šance V.Šabaty, který těsně před koncem poločasu nedokázal dorazit do branky míč vyražený hostujícím brankářem, skončila první půle bezbrankovou remízou.

Do druhé půle již nenastoupili J.Fiala a M.Vyžrálek a neúčast těchto důležitých hráčů ve spojení s dalšími absencemi se negativně projevila na naší hře. V 48. minutě se hosté dostali do vedení, poté co D.Křepela odvrátil v pokutovém území míč smolně pouze k Řehákovi, který zamířil přesně k pravé tyči naší branky. V 60. minutě byl už rozdíl dvoubrankový, a to když po zbytečném faulu v blízkosti našeho pokutového území zamířil hostující Valenda z levé strany přesně do vzdálenější šibenice naší branky. Na inkasovanou branku mohl odpovědět R.Křepela, jehož průnik do pokutového území zakončený střelou vyrazil hostující brankář. Kontaktní branky jsme se dočkali v 70. minutě, kdy snížil V.Šabata. Stejný hráč mohl o chvíli později také srovnat, ale jeho tvrdá rána levou nohou zpoza vápna rozezvonila pouze břevno hostující branky. Víc nám už do konce zápasu poctivě bránící hosté nedovolili, a tak jsme byli nuceni překousnout porážku v poměru 1:2. Ani tato jediná prohra v průběhu jara nic nezměnila na tom, že jsme si po zápase mohli užít předání poháru za prvenství v soutěži od předsedy OFZ Znojmo pana Večeři. Sezonu jsme uzavřeli skórem 120:xx, ziskem xx bodů a čtrnáctibodovým náskokem na druhé Branišovice. Za zmínku stojí také fakt, že jsme opanovali i tabulku nejlepších střelců soutěže, kdy první čtyři místa obsadili naši hráči, a to v pořadí M.Vyžrálek, L.Horák, J.Fiala a V.Šabata. Po krátké letní pauze nás po několika letech čeká návrat do třetí třídy, která se od nadcházející sezony bude nazývat 9. ligou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář