Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Trstěnice 2:1 (0:0)

12. 5. 2013

  Skalice - Trstěnice 2:1 (0:0)

G: M.Vyžrálek (M.Věchet), V.Křepela (M.Vyžrálek).

Žluté karty - 

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - Kratochvíl, L.Bartuněk, M.Věchet, V.Křepela (78.R.Žitka) - Mich. Kölbl (62.M.Hlávka), M.Vyžrálek.

 

Další domácí zápas, který nás čekal bylo derby utkání s Trstěnicemi - našimi odvěkkými rivaly. Od první minuty jsme si vytvořili tlak, ale proti úporně bránícímu hostujícímu týmu jsme si nemohli připravit stoprocentní šanci a naše střely z dálky létaly vedle branky. První vyloženou šanci si tedy vypracovali hosté, kteří hrozili výhradně z brejků. V 15. minutě běžel Vacek sám na branku a jeho střela orazítkovala břevno. I druhou vyloženou šanci měli hosté, ale Vacek opět minul. Náš tlak poté stále pokračoval a když jsme si nemohli vypracovat šanci ze hry, tak jsme zahrozili ze standartních situací. Po jedné z nich hlavičkoval Mich. Kölbl k tyči, ale hostující brankář Vyhnálek hlavičku vyrazil. Další vyloženou šanci měl Tapšík po rohu, bohužel i jeho hlavičku na čáře brankář zázračně zneškodnil. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

V druhé půli se náš tlak ještě zvýšil, hrálo se na jednu branku, ale dlouho jsme nemohli překonat hostujícího brankáře. Šancí bylo, že by vystačily na dva zápasy, ale hostujícího brankáře ne a ne překonat. Všechny šance si nešlo zapamatovat, protože se na branku valil jeden útok za druhým, tak tedy zmíním ty, které jsem si zapamatoval. Na začátku druhé půlky po jednom z rohových kopů Sysel trefil hlavou břevno. Střelu Tapšíka pod břevno poté hostující brankář vytáhl na roh. Šance měli i oba útočníci, ale netrefili branku. V 58 minutě jsme se však už radovali, když po prodloužené hlavičce od Věcheta se trefil Vyžrálek parádní střelou z dálky pod břevno, kdy s jeho přispěním skončil míč v síti. Další vyloženou šanci měl Věchet, kdy po Vyžrálkově centru trefil tyč. Další parádní zákrok předvedl hostující brankář po střele Hlávky, kterou  vyrazil na roh. Druhý gol jsme vstřelili po brejku kdy Vyžrálek našel ve vápně Křepelu, který sám tváří v tvář vystřelil přesně k tyči. Celý zápas jsme praktikovali velice riskantní způsob hry v obraně, kdy v obraně zůstávali někdy pouze tři obránci a po ojedinělém brejku hostů a chybách v naší obraně snížili na 2:1 Jarolímkem. Chvíli před koncem se ještě dvakrát předvedl hostující brankář, kdy chytil Vyžrálkovi hlavičku z malého vápna a jeho další dělovku stačil ještě potřetí v dnešním zápase vytáhnout na brankovou konstrukci. Zápas jsme tedy zaslouženě vyhráli, předvedli hezký kombinační fotbal, bohužel jsme dnes měli smůlu v koncovce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář