Jdi na obsah Jdi na menu

Skalice - Vedrovice B 5:3 (1:3)

23. 6. 2013

  Skalice - Vedrovice B 5:3 (1:3)

G: R.Sysel (K.Tapšík), R.Sysel (M.Věchet), K.Tapšík (L.Bartuněk), M.Věchet (odr.míč), K.Tapšík (odr.míč).

Žluté karty - R.Sysel, M.Vyžrálek, L.Bartuněk, V.Křepela, R.Gottlieb.

Sestava -  L.Klim - R.Sysel, K.Tapšík, Zd.Svoboda st., R.Gottlieb - M.Kratochvíl,  L.Bartuněk, M.Věchet, J.Neuman (65.V.Křepela) - Mich.Kölbl (82.Z.Sarkozi), M.Vyžrálek.

 

V posledním zápase letošní sezony nás čekalo odložené utkání s Vedrovicemi B, kterým jsme měli co vracet z důvodu našeho minulého vítězství, které bylo nakonec zkontumováno v náš neprospěch. Tohoto zápasu jsem se nemohl zúčastnit od první minuty, o to větší údiv byl v okamžiku příjezdu na hřiště v poločasové přestávce, kde jsem spatřil skore 1:3 pro hosty. Ještě větší šok přišel po zjištění toho, že soupeř hraje pouze v deseti lidech a my hrajeme tentokrát v silném složení. Podle informací jsme sice byli lepším týmem, ale spalovali šance a hostům se podařilo vytěžit z minima maximum. Ještě v prvním poločase došlo po nepříznivém vývoji ke změně v rozestavení, kdy se Kratochvíl přesunul na předstopera, na uvolněné místo se posunul Bartuněk a toho nahradil ve středu pole Tapšík. Náš jediný gol v prvním poločase vstřelil v 30. minutě Sysel po přihrávce Tapšíka.

Druhou půli jsem už viděl a ještě teď nemohu pochopit, jak bylo možné prohrát první půli 3:1. Hrálo se na jednu branku, my jsme si vypracovali jednu šancí za druhou a čtyři vstřelené branky za druhý poločas jsou ještě pro hosty velmi přívětivé. Předzvěst kontaktního golu přišla po rohovém kopu, kdy Věchetův centr hlavičkoval Tapšík do břevna. Další roh v 53.minutě však už našel Sysla, který přidal hlavičkou k tyči druhý gol v zápase. Vyrovnávající gol padl o tři minuty později, kdy Bartuněk přihrál Tapšíkovi, který šel sám na brankáře a prostřelil ho. V 67. minutě jsme šli už do vedení, kdy střela Tapšíka rozezvonila tyč a jeho střelu dorazil do sítě tvrdou střelou Věchet, když hostující brankář může být rád, že ho tato tvrdá střela netrefila. Hosté si vypracovali v druhé půli jednu vyloženou šanci, kdy jejich hráč z malého vápna vystřelil odražený míč, který však zázračně vyrazil brankář Klim. Pátý gol jsme přidali v 77. minutě, kdy Bartuněk opět nahrál Tapšíkovi, který nakonec míč silou dotlačil až do sítě. Chvíli před koncem ještě mohl vstřelit gol Sarkozi, ale jeho střela skončila na tyči. Sezonu jsme tedy ukončili domácí výhrou, kterou jsme potvrdili kvalitní výsledky na domácí půdě a sedmé místo, což považuji za takový průměr, škoda že jsme měli celou sezonu takové problémy se skládáním sestavy, protože jinak by jsme podle mě museli být výš. Doufám, že příští rok tedy naše postavení zlepšíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář