Jdi na obsah Jdi na menu

Tavíkovice - Skalice 2:2 (2:1)

8. 5. 2013

   Tavíkovice - Skalice 2:2 (2:1)

G: L.Bartuněk (M.Vyžrálek), L.Bartuněk (M.Věchet).

Žluté karty - R.Sysel, Mich. Kölbl.

Sestava -  L.Klim - K.Tapšík, R.Sysel, M.Kratochvíl, R.Gottlieb - M.Vošmera, L.Bartuněk, M.Věchet, M.Bílý ml. - Z.Sarkozi (60.Mich. Kölbl), M.Vyžrálek.

 

K dohrávanému utkání jsme nastoupili v Tavíkovicích v den státního svátku. Den Vítězství (8.5.) se neslaví každý den, a po zápase s posledním celkem tabulky,  kdy jsme vyrovnávací branku vsítili těsně před koncem,  jsme nakonec důvod k slavení našli i remízou...

Obligátní problémy se sestavou za nás vyřešili někteří dorostenci, jenž v souběžně hraném utkáním mateřského dorostu dali přednost dospělému fotbalu !!!! 

První poločas se odehrál za naší mírné převahy, soupeř občas zahrozil s protiútoku. Největší příležitost za stavu 0:0 promarnil po krásném vysunutí Bartuňka Vyžrálek, ten v tváří tvář golmanovi vystřelil vedle. Jako blesk z čistého nebe se narodil pokutový kop v náš neprospěch. Nákop za naší obranu si zdánlivě v poklidu hlídal Sysel, ale jen do té chvíle, kdy se v jeho blízkosti objevil domácí útočník, v následném souboji tělo na tělo domácí hráč upadl a k překvapení všech, byl nařízen pok. kop. Exekutor se střelou pod břevno nemýlil - 1:0.  Než jsme se vzpamatovali, tak po nedorozumění naší obrany se před naším golmanem zjevil druhý útočník a ten si s nastálou situací již věděl rady - 2:0.  Po povedené akci z levé strany, kdy po ose Věchet, Vyžrálek se míč dostal k Bartuňkovi a ten povedenou střelou z hranice velkého vápna zamířil přesně k tyči - 2:1, za tohoto stavu se šlo do kabin.  

Celý druhý poločas jsme měli až drtivý tlak. Bohužel vyložených šancí jsme si přiliš nevypracovali. S přibývajícími minutami jsem hráli v obraně na velké riziko, čehož soupeř naštěstí nevyužil. Nejblíže k navýšení náskoku měl po jednom brejku, kdy po křižné střele domácího hráče zvonila tyčka.  Soupeř se  po celý druhý poločas uchyloval ke zdržování, což jak se ukázalo se stále vyplácí (sudí nastavil tak 2 minuty). Vysvobození pro naše barvy přišlo pár minut před koncem,  kdy po přiťuknutí Věcheta se krásnou střelou z 22 metrů pod břevno trefil střelecky indisponovaný Bartuněk. Více času k dokonání obratu nám rozhodčí nedopřál. Bod vzhledem k průběhu utkání nás nakonec potěšil.     

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář